Emma Watson en haar (ex-)vriendje zijn opnieuw samen.
Volledig scherm
Emma Watson en haar (ex-)vriendje zijn opnieuw samen. © EPA

Emma Watson en Chord Overstreet weer samen

Nog geen maand na hun breuk zijn Emma Watson en Chord Overstreet weer samen gezien. Us Weekly spotte de 28-jarige Harry Potter-ster en de 29-jarige Glee-acteur zoenend in de straten van Los Angeles.

2 reacties

  • Miranda Mestdagh

    6 jaar geleden
    Echt ??? Echt waar ???
  • Geert Van de Moortele

    6 jaar geleden
    OH NEEN !!Laat het niet waar zijn !
  1. Vriendin van prinses Kate runt exclusieve seksclub: “Kate weet alles over wat er gebeurt in mijn club”
    PREMIUM
    Royalty

    Vriendin van prinses Kate runt exclusieve seksclub: “Kate weet alles over wat er gebeurt in mijn club”

    Net als prinses Kate (42) is ze een moeder van drie kinderen, maar haar boezemvriendin Emma Sayle (46) koos toch duidelijk voor een andere weg. De Britse vrouw leidt de exclusieve seksclub Killing Kittens, die grote seksfeesten organiseert. Wie lid wil worden, moet een hele procedure volgen en zich aan strikte regels houden. De zaakvoerster onthult nu wat er zich afspeelt achter de gesloten deuren. En de vraag die nu op ieders lippen brandt: is prinses Kate ook lid is van de club?
  2. Véél magie, leger dansers en vriend Dino als fixer: CAMILLE onthult eerste details over haar vier uitverkochte Sportpaleisconcerten
    PREMIUM
    showbizz

    Véél magie, leger dansers en vriend Dino als fixer: CAMILLE onthult eerste details over haar vier uitverkoch­te Sportpa­leis­con­cer­ten

    62.500 zielen. Eén toverspreuk: CAMILLE. “Het wordt magisch, ik sleur maar liefst 28 dansers mee het podium op”, blikt de popster vooruit naar het Sportpaleis. Haar allereerste op - zeer straf - haar 22ste, en meteen in viervoud én uitverkocht. “Er gaat zoveel gebeuren dat er zelfs dingen kunnen mislopen.” Daarom als grote steunpilaar in haar kielzog: lief Dino Verhelst (24) om tien kledingwissels in goede banen te leiden. “Hopelijk stoot hij zijn hoofd niet zoals tijdens de repetitie.”