Radja bijt nogmaals van zich af: “Dat is de dikste zever die ik ooit gehoord heb”

© Photo News

Radja Nainggolan legde zaterdag een knalprestatie op de mat bij AS Roma in de stadsderby tegen Lazio Roma. Hij scoorde de bevrijdende 2-0 en zorgde zo mee voor de drie belangrijke punten. Toch stelden heel wat mensen zich vragen, want nog geen week ervoor was Nainggolan niet fit genoeg om mee te spelen in de vriendschappelijke wedstrijden van de Rode Duivels. Zondag reageerde Radja al kwaad op de geruchten, een dagje later spuwde hij nogmaals zijn gal op Radio 1. “Ik snap niet dat mensen dat durven zeggen”, aldus de middenvelder.

jtp

LEES OOK: Nainggolan: “Belgische commentaren zijn soms echt drama”

“Ik herstel gewoon snel van een kleine blessure, zoals nu met die liesblessure. Ik snap niet dat mensen zeggen dat ik niet geblesseerd was. Ik heb in het verleden problemen gehad om bij de nationale ploeg te raken. Dan snap ik niet dat er mensen zeggen dat ik niet wil spelen. Waarom zou dat dan zijn, omdat ik niet naar het WK wil zeker”, klinkt Radja sarcastisch aan de telefoon. “Natuurlijk wil ik spelen, als ik een kleine kans heb om naar het WK te gaan, wil ik die ook grijpen.”

“Dat is dan ook de dikste zever die ik ooit gehoord heb. Ik ben wekenlang niet opgeroepen en was blij om er weer bij te zijn. Ik dacht echt dat alles goed verliep, tot plots de dag voor de wedstrijd… poef, blessure. Ik wist dat ik zou spelen en dan wilde ik mij bewijzen, en dan gebeurt dat. Maar ik werk nu gewoon verder zodat ik er de volgende keer weer bij ben.”

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen