Ekeren Donk - Noorse

Vierde Provinciale C Antwerpen

Noorse na rust langs Ekeren Donk

Na een doelpuntloze eerste helft controleerde Noorse het duel met Ekeren Donk in het tweede deel. Uiteindelijk won Noorse de uitwedstrijd zondag met 1-2.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Kilian Bovée zich gelden toen hij scoorde en Noorse op voorsprong bracht. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Sergio Antonio Lukebena gelijk namens Ekeren Donk. Mike Verbaenen bracht Noorse in de 66ste minuut op voorsprong.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Ekeren Donk vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Noorse drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning van Noorse met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 51' Bovée 0-1, 59' Lukebena 1-1, 66' Verbaenen 1-2.

GELE KAARTEN: 44' Sourie (Noorse), 57' Bruyninckx (Noorse), 59' Huybrechts (Noorse), 73' Schouten (Noorse), 90' Bovée (Noorse), 92' Mock (Ekeren Donk).