© Play4

Gissen is voorbij: deze acht BV’s nemen uitdaging aan in ‘De expeditie: Namibië’

Het gissen is voorbij: een dag nadat Play4 de fans van ‘De expeditie’ liet raden naar welke BV’s er aan het tweede seizoen zouden deelnemen, zijn hun acht namen bekendgemaakt. Dit zijn ze:

mtm

Van -30 naar +54 graden. Terwijl de kandidaten in het eerste seizoen van De expeditie nog de ijzige kou van Groenland moesten doorstaan, wagen acht nieuwe expeditieleden zich dit keer aan de hitte van Namibië.

Die acht expeditieleden werden donderdag voor het eerst onthuld in een bericht op het Instagramaccount van zender Play4, maar toen waren ze nog gehuld in een doek zodat alleen hun ogen zichtbaar waren. Nu zijn ook hun namen officieel bekendgemaakt.

Het gaat om ex-doelman Frank Boeckx, acteurs Willem De Schryver, Janne Desmet en Tom Van Dyck, tv- en radiomaker Linde Merckpoel, presentatrice, actrice en zangeres Nathalie Meskens, advocaat Omar Souidi en radio- en online host Flo Windey.

LEES OOK. Dronepiloot Axel filmde bij -35 graden tijdens ‘De expeditie: Groenland’: “Vingers zaten soms letterlijk vast”

“Zij storten zich op een uitdagende reis door de oudste en ruigste woestijn op aarde: de Namib-woestijn in Namibië”, aldus Play4. “Ze trotseren dit niemandsland te voet over nooit eerder gebruikte paden en met een loodzware woestijnkar. Expeditieleiders Henk-Jan Geel en Koen De Leeuw begeleiden de groep.”

“De hitte in Namibië vormt niet alleen een fysiek gevaar voor de expeditieleden, maar ook mentaal worden ze zwaar op de proef gesteld tijdens deze extreme tocht”, zo staat nog te lezen in het persbericht. “Te midden van uitgestrekte woestijnlandschappen en reusachtige duinen worden ze geconfronteerd met hun eigen grenzen en die van de groep. Terwijl ze onvergetelijke momenten beleven, sluiten ze innige vriendschappen, delen ze ervaringen, zoeken ze hun limieten op en verleggen ze grenzen. Kortom, het wordt een ‘once in a lifetime’-ervaring voor alle deelnemers.”

LEES OOK. Na Groenland gaan Viktor Verhulst en Joris Hessels op zoek naar nieuwe bestemmingen in eigen reisprogramma

De startdatum van ‘De expeditie: Namibië’ op Play4 wordt later meegedeeld.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER