© jcr

Truiens fitnesscentrum beweegt meer dan 1 miljoen keer op twee weken tijd voor goed doel

Sint-Truiden -

Elk jaar doet fitnesscentrum Lago Club Sint-Truiden mee aan de campagne Let’s Move for a Better World van Technogym. Doel was minstens 1 miljoen ‘moves’ of bewegingen te verzamelen. Met 1.454.332 moves haalden ze dat doel gemakkelijk.

Jozef Croughs

Maar liefst 352 leden van Lago Club Sint-Truiden hebben van 12 tot 27 maart het beste van zichzelf gegeven om moves te verzamelen in de Lago Club-app. Om die moves te verzamelen, logden de leden zich in wanneer ze een fitnesstoestel gebruikten en registreerden ze hun trainingen en buitentrainingen. Doel was om minstens 1 miljoen bewegingen te registreren in het kader van de campagne Let’s Move for a Better Worldvan Technogym. Werd dat doel behaald, dan konden ze een fitnesspakket doneren aan het door hen gekozen goede doel.

Met 1.454.332 moves haalde de fitnessclub haar doel gemakkelijk. Hun fitnesspakket schonken ze aan Wiric vzw. “Dat is een organisatie waar volwassenen met een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking terechtkunnen met al hun dromen”, zegt directeur Bert Thijs. “Wiric wil mensen met een handicap kwaliteitsvolle ondersteuning op maat aanbieden. Zo zetten ze sterk in op een zinvolle dagbesteding zoals sporten.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer