Uit naam van Ryanair werden brieven verstuurd naar bemanningsleden die niet genoeg verkochten aan boord van vluchten.
Volledig scherm
Uit naam van Ryanair werden brieven verstuurd naar bemanningsleden die niet genoeg verkochten aan boord van vluchten. © RV

"U presteert ondermaats": personeel Ryanair gestraft als ze niet genoeg parfum of krasloten verkopen aan boord

RyanairHebt u ooit al krasbiljetten en parfum op het vliegtuig gekocht? Denk voortaan eens aan het personeel, want volgens de Britse krant 'The Guardian' dreigt Ryanair met maatregelen tegen stewards die te weinig verkopen aan boord. Wie een te lage omzet haalt, kan zijn werkuren drastisch veranderd zien - in negatieve zin.

21 reacties

  • Jean-pierre Venken

    6 jaar geleden
    Ach Ha bij tui sn en andere komen ze evengoed rond met parfum en andere artikelen, waarom zou ik niet meer goedkoop vliegen. Als je maag weet wat mag en wat niet vlieg je voor 20 € heen en terug naar mooie steden.Zou wel gek zijn meer te betalen .
  • Thierry D'Hondt

    6 jaar geleden
    Ken ik ook ergens van......
  • FRANK WILLEMS

    6 jaar geleden
    @ Jean pierre vercruysse De IATA roepnaam is ICAO , als je komentaar geeft moet het wel juist zijn he' ben het voor de rest met de meeste komentaren ,maar...dan moet men de wet maar veranderen.
  • danny meulders

    6 jaar geleden
    valt dit Niet onder koppelverkoop ? of is dat Niet hard te maken ?
  • Luc Ky54

    6 jaar geleden
    Ok, ze vragen net als bij een andere maatschappij of je een drankje, een broodje of een krasbiljet (Ryanair) wil maar ze pushen je niet. Een broodje of Cola bij Ryanair is wel een stuk goedkoper dan bij SN Brussels airlines. Ik vlieg regelmatig met hen.