© Mijn Pop-uprestaurant!

Dit wordt de tijdelijke vervanger van ‘Mijn Pop-uprestaurant’

Na de finale van het jongste seizoen van ‘Mijn Pop-Uprestaurant’ nam VTM de beslissing om een jaartje over te slaan. Maar nu heeft de zender voor het voorjaar toch een gelijkaardig culinair getint programma in het schema staan. In het gloednieuwe ‘Tweesterrenrestaurant’ gaan twee BV-koppels restaurantje spelen.

Daarbij laten ze zich begeleiden door sterrenchef Sergio Herman. Het is voorlopig nog niet bekend wie de beroemde deelnemers zullen zijn.

In tegenstelling tot ‘Mijn Pop-Uprestaurant’ zullen er ook geen pop-ups worden neergepoot in Vlaamse steden. De restaurants komen in reeds bestaande zaken, en voor een bepaalde tijd moeten de koppels dus de boel overnemen en runnen.

Tijdelijke vervanger?

Een startdatum is voorlopig nog niet gepland. En de vraag is ook of het om een tijdelijke vervanger van ‘Mijn Pop-Uprestaurant’ gaat. VTM heeft namelijk nooit uitgesloten dat het populaire programma alsnog zal terugkomen.

Al zal het dan wel zeker zonder presentatrice Evi Hanssen zijn. Zij heeft de deur van het programma definitief achter zich dichtgetrokken. Zij vindt het tijd voor iets anders.

“Na het vorige seizoen heb ik laten weten dat een vervolg niet meer hoeft voor mij”, zei Hanssen in Humo. “Het duurt vier maanden om zo’n seizoen op te nemen en ik besteed die tijd en die energie liever aan iets anders waar ik zelf gelukkiger van word. Soms moet je in je carrière zelf een deur dichttrekken als je wilt dat er nog een andere opengaat. Als je lange tijd hetzelfde doet, gaan mensen op den duur denken dat je niets anders kan. Van mij mag iemand jonger het programma overnemen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer