Jessica Chastain
Volledig scherm
Jessica Chastain © EPA

Zo vierde Jessica Chastain haar Golden Globe-nominatie

ShowbizzDe Amerikaanse actrice Jessica Chastain is dolblij met de nominatie voor een Golden Globe voor haar rol in Molly's Game. ''Ik was verrast'', zei ze vandaag in Amsterdam, voorafgaande aan de Nederlandse première van het regiedebuut van Aaron Sorkin. De regisseur en scenarioschrijver maakt met zijn script voor Molly's Game zelf ook kans op de filmprijs.

0 reacties

  1. KIJK. North West en oorspronkelijke steracteurs vieren 30ste verjaardag van ‘The Lion King’-film met speciaal optreden
    FILM

    KIJK. North West en oorspronke­lij­ke sterac­teurs vieren 30ste verjaardag van ‘The Lion King’-film met speciaal optreden

    Het is exact dertig jaar geleden dat de Disney-klassieker ‘The Lion King’ in de cinemazalen verscheen. Dat werd het afgelopen weekend uitbundig gevierd in Hollywood met een concert. Verschillende sterren en stemacteurs van de film - zoals onder andere Jeremy Irons en Nathan Lane - zongen bekende hits zoals ‘Circle of Life’ en ‘Hakuna Matata’. De meest opvallende passage van de avond was die van North West, de oudste dochter van Kanye West en Kim Kardashian. De tiener speelde Simba en zong ‘I Just Can’t Wait To Be King’.
  2. KIJK. Bradley Cooper en Gigi Hadid samen gespot op muziekfestival, waar acteur ook Pearl Jam op podium vervoegt
    Play
    Celebrities

    KIJK. Bradley Cooper en Gigi Hadid samen gespot op muziekfes­ti­val, waar acteur ook Pearl Jam op podium vervoegt

    Ook voor grote sterren is het festivalseizoen begonnen. Zo bezochten acteur Bradley Cooper en supermodel Gigi Hadid het BottleRock-festival in de Amerikaanse staat Californië. Fans spotten het verliefde stelletje al dansend en knuffelend tijdens het optreden van Stevie Nicks, die de Fleetwood Mac-hit ‘Dreams’ zingt. In oktober 2023 ontstonden de geruchten dat de twee een relatie hadden. Dat hebben ze nog niet officieel bevestigd, maar ze verstoppen het in elk geval niet. Zo stonden ze enkele weken eerder samen te dansen tijdens het concert van Taylor Swift in Parijs.