Natalia in tranen na pakkende radioboodschap van Nathalie Meskens

VideoIn een openhartig gesprek in radioprogramma 'Het Heilig Huis Van Hanssen' op Joe, vertelde Natalia over het leven in het buitenland, haar kinderwens én over vriendschap. Daarvoor had Evi aan Nathalie Meskens gevraagd waarom Natalia zo'n goede vriendin van haar is: "Ik krijg natuurlijk maar heel weinig tijd om uit te leggen hoe fantastisch ik Natalia vind en hoe graag ik ze zie. Het is één van de meest bijzondere personen die ik ken, die ik mag kennen en ik ben heel dankbaar dat zij een vriendin van mij wil zijn", zei Natahalie Meskens aan de telefoon.

  1. “Alcoholwaarschuwingen op elke parasol?”: sector uit ongenoegen over nieuw ontwerp rond alcoholreclame

    “Alcohol­waar­schu­win­gen op elke parasol?”: sector uit ongenoegen over nieuw ontwerp rond alcoholre­cla­me

    Een voorlopig ontwerp van een ministerieel besluit van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) over alcoholreclame zorgt voor ongenoegen binnen de sector. Daarin staat dat er gezondheidswaarschuwingen zouden moeten komen bij alle vormen van alcoholreclame en dat in een soort roterend systeem. Concreet zou dat volgens ‘VTM Nieuws’ kunnen betekenen dat er op bijvoorbeeld parasols met bierreclame ook nog verschillende alcoholwaarschuwingen moeten gedrukt worden. Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) probeert te sussen: “De discussie is niet afgelopen.”
  2. OPROEP. Hoe lopen de Vlaamse toetsen op uw school?
    1

    OPROEP. Hoe lopen de Vlaamse toetsen op uw school?

    Technische problemen overschaduwden woensdag de start van de Vlaamse toetsen. Nog tot 15 mei leggen 73.309 leerlingen van het vierde leerjaar van de basisschool en 77.221 leerlingen van het tweede jaar secundair onderwijs de Vlaamse toetsen af. Was uw klas of school vandaag aan de beurt? Hoe is dat verlopen? Waren de technische problemen van de baan? Of was het opnieuw minutenlang wachten om door te kunnen gaan naar de volgende vraag? Graag een seintje naar onze tiplijn 4040@hln.be