Davog Rynne met zijn bodhran. if

Ierse topmuzikant komt naar Den Bascuul

Eksaarde -

Op vrijdag 17 mei komt de Ierse topmuzikant Davóg Rynne voor een exclusief concert naar Den Bascuul in Eksaarde. Rynne is de neef van twee andere Ierse muzikale grootheden Luka Bloom en Christie Moore.

Ivan Elegeert

Davóg Rynne is een entertainer, gitarist, zanger en verteller. Hij was in 2018 al eens te gast in Eksaarde voor twee uitverkochte concerten. “Ik was niet meer van plan om dit voorjaar nog een concert te organiseren. Maar voila, sommige dingen zijn sterker dan mezelf. Soms moet je de dingen laten ‘flowen’ als ze zich zo maar aandienen. En toen het voorstel kwam om Rynne nog eens uit te nodigen, heb ik niet geaarzeld”, vertelt programmator Ronny Van Driessche.

Rynne is ook een befaamde ‘Bodhrán’-speler. De bodhrán is een Ierse lijsttrommel die bespeeld wordt met een soort trommelstok met één of twee slageinden.

Het concert vindt plaats op vrijdag 17 mei om 20 uur. Tickets kosten 15 euro (enkel voor concert) of slechts 13 euro als je ook reserveert voor het themamenu van 28 euro of à la carte in de bistro.

Tickets en reservaties via www.bistrodenbascuul.be/concerten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER