vrijdag 15 december 2017 - Genk
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

In de lichtjestunnel in Shopping 1 hangen kaartjes met een persoonlijke boodschap voor patiënten van het ZOL. Chris Nelis

Klanten Shopping 1 schrijven kaartjes voor patiënten ZOL

GENK

Handelaars van de Genkse Shopping 1 vragen hun klanten dezer dagen om kaartjes te schrijven voor patiënten die in het Ziekenhuis Oost Limburg liggen tijdens de eindejaars-periode. De handelaars rekenen op duizend kaartjes.

Een kaartje met een hartverwarmende boodschap. Wie tijdens eindejaar in het Ziekenhuis Oost Limburg ligt, zal er zeker deugd van hebben. Vanuit die gedachte beslisten de handelaars om hun eindejaarsactie deze keer een sociaal karakter te geven. Om mensen aan te moedigen in hun pen te kruipen, bouwden de handelaars zelfs een lichtjestunnel in de galerij van het winkelcentrum. Daarin worden alle geschreven kaartjes uitgehangen. Inmiddels hangen al enkele honderden kaartjes in de tunnel. “Op 25 december worden die kaartjes verdeeld onder de patiënten van het ZOL”, zegt Jurgen Ritzen, woordvoerder van het ZOL. “In totaal zullen zo’n 800 patiënten verrast worden met een warme boodschap uit Shopping 1.”

Nog eens dertig kaartjes gaan naar de bewoners van Ter Heide en het Overkop-huis.

(cn)

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws