De nieuwe lichting smartphones begint binnen te druppelen.
Volledig scherm
De nieuwe lichting smartphones begint binnen te druppelen. © shutterstock

Dit zijn de eerste veelbelovende smartphones van 2019

MultimediaNa de eindejaarsperiode starten smartphonefabrikanten vaak al meteen met een nieuwe cyclus van nieuwe smartphones. Sommigen wachten nog tot het Mobile World Congress (eind februari), of plannen bijvoorbeeld een eigen lanceringsevenement, anderen slaan het gedoe over en brengen de nieuwe toestellen gewoon meteen uit. Deze modellen zagen er op het eerste gezicht al behoorlijk interessant uit. 

3 reacties

  • Laetitia Dubois

    5 jaar geleden
    Toch vrij bizaar Bart Denys. Ik heb gisteren voor mijn zoon een Huawei aan 89€ gekocht, geen 1.000€. Elke firma moet model aanbieden in alle prijsklassen. En ook high-end toestellen waarmee ze de nieuwste dure technologieën kunnen aanbieden om ze zo later in goedkopere toestellen in te bouwen.
  • Bart Denys

    5 jaar geleden
    Als eigenaar van een Xiaomi kan ik maar zeggen dat zij de toekomst in handen hebben. Als ze niet dezelfde fout maken als Huawei door hun toestellen aan 1000€ te verkopen. Hardware top voor een zacht prijsje.
  • Joan Lute

    5 jaar geleden
    Onbegrijpelijk dat smartphonefabrikanten het lef hebben 6 maanden na lancering nieuwe Android versie megadure toestellen uit te brengen met twee jaar oude firmware.. Android 9 is op veel te weinig toestellen beschikbaar 6 maanden na launch