BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Hermans, Vermeersch en Adams mee naar WK veldrijden in Denemarken, Merlier wacht bang af

VeldrijdenBondscoach Sven Vanthourenhout heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het WK veldrijden in het Deense Bogense. Kopmannen Wout van Aert en Toon Aerts krijgen op 3 februari de hulp van Michael Vanthourenhout, Laurens Sweeck, Quinten Hermans, Gianni Vermeersch en Jens Adams. Indien Aerts eindwinnaar in de Wereldbeker wordt, is de achtste renner Tim Merlier. Thijs Aerts en Kevin Pauwels zijn de reserven. 

50 reacties

  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Wout de laatste drie jaar wereldkampioen, natuurlijk is dat verdient omdat hij die dag de beste was en waarschijnlijk ook één keer slimmer van VDP. Ik hoop dat het een Belg wordt natuurlijk maar blijkbaar denk niet iedereen zo en iedereen mag een eigen mening hebben natuurlijk, want de uitslag is geen wetenschap op voorhand voorspellen.
  • johan Maddens

    5 jaar geleden
    VD Poel met de vingers in de neus Wereldkampioen , dat moet ook nog afgewacht worden !
  • dirk claeys

    5 jaar geleden
    VD Poel wint toch met de vingers in de neus, en al die zever hier bang afwachten om te mogen meerijden in het Wk, wat een klucht, enkel de eerste vijf zijn belangrijk voor het komende syzoen, echter als basis voor de startgelden elke cross!
  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    johan Maddens als VA binnen 2 weken terug wereldkampioen word dan is hij voor u terug de verdiende wereldkampioen zeker ? man man hou toch u voetjes op de grond en doe geen voorspellingen dat VA het gaat waar maken op de weg . Eerst bewijzen en dan praten
  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    johan Maddens dit was geen toeval maar was het verdiend over die 3 sezioenen bekeken? denk het niet ! het geluk van die dag ligt op een klein plaatsje en VA had het met zich mee . En VA heeft klasse en kan het waarmaken op de weg maar hou beter u voetjes op de grond. Eerst bewijzen en dan praten .