(archieffoto)
Volledig scherm
(archieffoto) © Photo News

700 jongeren die terugkwamen uit skiklassen in panne met de trein

3 reacties

  • Rik Bogaert

    6 jaar geleden
    Al 1 dag geweten sedertnieuwjaar dat het eens niet mis ging bij nmbs?
  • Luc Deville

    6 jaar geleden
    Gebrek op onderhoud door besparingen op personeel?
  • Jean Vandepitte

    6 jaar geleden
    Was er misschien weer een bestuurder aan boord die 'naar de privé' wil verhuizen ???
  1. “Enkele verdachten filmden terwijl anderen hun gang gingen”: dit weten we al over groepsver­krach­ting van 14-jarig meisje in Kabouter­bos in Kortrijk
    PREMIUM

    “Enkele verdachten filmden terwijl anderen hun gang gingen”: dit weten we al over groepsver­krach­ting van 14-jarig meisje in Kabouter­bos in Kortrijk

    Ze werd met een smoes meegelokt door haar loverboy en er zou een jongen betrokken zijn van amper 9 jaar: de verkrachting van een minderjarig meisje, op drie dagen in een afgelegen bos in Kortrijk, is ook bij speurders, gerecht en advocaten in het dossier hard binnengekomen. “Ik doe al vele jaren jeugdrecht, maar dit zijn echt wel heel stevige feiten”, zegt advocaat Kelly Decaluwe. Op een filmpje, dat gedeeld werd op Snapchat, konden speurders alvast 10 jongeren identificeren.
    Kortrijk
  2. Koen Wauters gaat live in gesprek met Alexander De Croo: “Zijn woordvoerder vroeg me om mijn vragen door te sturen. Dat heb ik geweigerd”
    PREMIUM
    BV

    Koen Wauters gaat live in gesprek met Alexander De Croo: “Zijn woordvoer­der vroeg me om mijn vragen door te sturen. Dat heb ik geweigerd”

    Gaat Koen Wauters de politieke toer op? Op Hemelvaartsdag gaat het VTM-gezicht live op Instagram in gesprek met premier Alexander De Croo (Open Vld). De zanger-presentator mag en kan de premier alles vragen en is dat ook van plan. Laat hij zich voor de kar van de politicus spannen en maakt Koen zo voor het eerst zijn politieke voorkeur kenbaar? En wordt hij betaald voor deze opdracht? “Zijn woordvoerder vroeg mijn vragen op voorhand door te geven, maar dat heb ik geweigerd.”