Flandria - Schoonbroek

Tweede Provinciale B Vrouwen Antwerpen

Flandria wint spektakelwedstrijd van Schoonbroek

Flandria won zaterdag het thuisduel tegen Schoonbroek. In de eerste helft kwam de thuisploeg op een 1-0-voorsprong, waarna Flandria in de tweede helft uitliep naar 5-2.

Bron: RBFA app

Dorien Timmermans opende in de eerste minuut al de score voor de thuisploeg. Direct na de rust bracht Anouk Wils Schoonbroek langszij. Ellen Jansens bracht Flandria in de 53ste minuut op voorsprong. Lynn Hermans scoorde in de 65ste minuut. Annelies Nuyts verkleinde de marge voor Schoonbroek in de 66ste minuut. Maar Schoonbroek was niet in staat om meer goals te maken. Zeven minuten later passeerde Carola Van Staeyen de doelvrouw en bouwde Flandria de voorsprong uit. De uiteindelijke 5-2 voor Flandria werd vlak voor tijd gemaakt door June Van Gorp.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Flandria twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Schoonbroek twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 1' Timmermans 1-0, 52' Wils 1-1, 53' Jansens 2-1, 65' Hermans 3-1, 66' Nuyts 3-2, 73' Van Staeyen 4-2, 86' Van Gorp 5-2.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.