City Pirates - Londerzeel

Tweede Afdeling VV B Voetbal

City Pirates wint de wedstrijd tegen Londerzeel en beslist in de eerste helft

De wedstrijd zondag tussen City Pirates en Londerzeel werd al in de eerste helft beslist. De thuisploeg stond bij rust met 2-1 voor en wist die voorsprong te behouden tot het laatste fluitsignaal.

Al vroeg in de wedstrijd kwam het bezoekende team op voorsprong, toen Robin Patrice Nelis scoorde na 20 minuten. Dean Doncos bracht in de 22ste minuut City Pirates op gelijke hoogte. De score werd 2-1 toen City Pirates scoorde na 39 minuten.

In de laatste vijf wedstrijden heeft City Pirates twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Londerzeel één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. De nederlaag was voor Londerzeel de twaalfde nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 20' Nelis 0-1, 22' Doncos 1-1.

GELE KAARTEN: 67' Kromah (City Pirates), 70' Verbist (Londerzeel), 81' Kasmi (City Pirates).