Alle verenigingen en organisaties kwamen hun cheque ophalen.© FOC Lokeren

Serviceclub deelt recordbedrag uit: 35.000 euro voor 27 goede doelen

Lokeren -

Serviceclub Fifty-One Club Lokeren heeft 35.000 euro uitgedeeld aan 27 heel diverse lokale projecten.

Ivan Elegeert

Het geld werd in 2023 verzameld door de 35 leden van de serviceclub, via diverse activiteiten en acties. Uittredend voorzitter Geert De Mulder mocht dat bedrag spreiden over 27 cheques die naar diverse Lokerse verenigingen en organisaties gaan om er projecten mee te financieren die een sociaal doel nastreven.

Zelfgebakken broodjes

“Elk jaar organiseren we HeartBeats – The Charity Party, waarbij heel Lokeren feest voor het goede doel, danst op muziek van de beste coverbands van het land, en dat samen met lekker eten”, vertelt huidig voorzitter en bakker op rust Kris Vervaet. “Daarnaast verkopen en verdelen we elk jaar op vaderdag ontbijtmanden. Elke mand wordt met zorg door onze leden samengesteld en aan huis afgeleverd. De broodjes worden ’s nachts, zoals het hoort, door mijzelf met de hulp van onze leden gebakken.”

Alle acties leverden vorig jaar een uitzonderlijk financieel resultaat van 35.000 euro op. “Een record waar we heel dankbaar voor zijn, en tegelijk heel trots. Maar vooral een bedrag waarmee we mee het verschil maken voor 27 sociale projecten en goede doelen”, besluiten De Mulder en Vervaet.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER