De ploeg van ‘Onder vuur’.© vrt

Laatste seizoen ‘Onder vuur’ in aantocht: vier jonge acteurs versterken de cast

Het belooft een hete zomer te worden. Het derde en laatste seizoen van Onder vuur is in aantocht en zal vanaf 6 juni te zien zijn met enkele nieuwe personages. Je moet wel Streamz hebben, de VRT brengt de reeks pas in het najaar.

Het brandweerkorps van Post Oosteroever heeft weer kakelverse spectaculaire interventies ingeblikt. Maar de ploeg komt ook voor een nieuwe uitdaging te staan als ze moeten samenvoegen met Post Noordhoek. Ze krijgen daardoor versterking van vier nieuwe jonge brandweerlieden: alleenstaande moeder Cassia (Anushka Melkonian), strikte adjudant Pieter (Vincent Van Sande), topchauffeur Nouri (L’Hamiti Izzy Ismael) en tattoo-artieste Jade (Ellen Sterckx).

Een nieuwe generatie brandweerlui, en zij komen al eens in conflict met de oudere garde. Het zijn nog meer kopzorgen voor luitenant Dominique (Lien De Graeve) die van de twee teams een hechte nieuwe ploeg moet maken. Wanneer Orlando (Louis Talpe) onverwachts terugkeert uit Scandinavië en Tom (Aimé Claeys) de pedalen verliest, komen de onderlinge spanningen en persoonlijke relaties nog meer onder druk te staan. Maar Post Oosteroever krijgt het helemaal warm als een interventie fout afloopt en ze een lijk aantreffen van een jongen. Die vader, vertolkt door Wim Willaert, doet er alles aan om het brandweerkorps te laten boeten. Andere bekende koppen die weer van de partij zijn: Ann Tuts, Wouter Bruneel, Sam Louwyck en Joke Devynck.

Vincent Van Sande is nieuw in de cast.© vrt

Het laatste nieuwe seizoen van Onder vuur, deels geregisseerd door Koen Van Sande (familie van Onder vuur-acteur Vincent Van Sande) is vanaf 6 juni met de eerste twee afleveringen te zien op Streamz. Daarna komt er wekelijks een nieuwe aflevering.

(tove)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER