Danni Hogan.
Volledig scherm
Danni Hogan. © rv

Populaire sprong van brug van 20 meter maakt abrupt einde aan Danni's wereldreis van een jaar

De Nieuw-Zeelandse Danni Hogan (23) vertrok eind vorige maand met haar partner Louis Aiello op een wereldreis die een jaar zou duren. Maar op de Bruhn-brug in het Canadese Sicamous ging het woensdag grondig fout en kwam er een tragisch einde aan de trip van haar leven.

24 reacties

  • Michel Philippe

    6 jaar geleden
    Mijn moeder zaliger zegde dan: "Ze doen dat voor een 'preutsslag' ". Ziet ge dat ik durf ? Spijtig.
  • An Vanautgaerden

    6 jaar geleden
    Van bruggen springen loopt helaas dikwijls slecht af ... wijzer je ni te maten overhalen
  • Leopold Vanhoof

    6 jaar geleden
    Verstand komt met de jaren, helaas voor de ene al wat vroeger dan de andere. Arme ouders.
  • Joris Peeters

    6 jaar geleden
    Gezond verstand, is een zeldzaam goed aan het worden ten koste van sensatiezucht, zelfoverschatting etc. Hoe kan je toch zo dom zijn?
  • Luciano van As

    6 jaar geleden
    23 jr oud, dan zou men toch al beginnen denken dat er meer verstand aanwezig zou zijn. Wie springt er nu van een 20 meter hoge brug ? Goed gek zou ik zeggen, en het resultaat is extreem erg, niet voor het meisje want die weet van niks meer, maar wel voor de nabestaanden. Wat wil nu bereiken met zoiets dom te doen ?
  1. TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Kiev gebruikt voor het eerst langeafstandsraket met bereik van 300 kilometer

    TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Kiev gebruikt voor het eerst langeaf­stands­ra­ket met bereik van 300 kilometer

    Lees hier al het nieuws van woensdag 24 april terug over de oorlog in Oekraïne. De Verenigde Staten hebben eerder deze maand heimelijk langeafstandsraketten naar Oekraïne gestuurd, nog voor het Amerikaanse Congres dinsdag een nieuw hulppakket voor Kiev goedkeurde. Dat heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken woensdag bekendgemaakt. Het gaat om langeafstandsraketten van het type ATACMS, die deze maand meteen twee keer door Oekraïne zijn ingezet. President Joe Biden ondertekende woensdag het nieuwe steunpakket voor Oekraïne. De eerste zendingen van Amerikaanse militair materieel zullen in de komende uren al plaatsvinden, liet hij verstaan.
  2. Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloosheidsuitkering kan je dan rekenen?
    Jobat

    Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloos­heids­uit­ke­ring kan je dan rekenen?

    Er komen heel wat formaliteiten bij kijken als je werkgever je ‘laat gaan’. Eén van de belangrijkste, waarvoor je ook zelf de nodige stappen dient te ondernemen, is de werkloosheidsuitkering. Terwijl je zoekt naar een nieuwe job – intensief én tijdrovend – zorgt deze vergoeding ervoor dat je niet zonder een inkomen komt te zitten. Maar wanneer heb je er recht op als bediende, en hoeveel bedraagt die uitkering? Jobat.be zoekt het uit.