Nieuw thuisshirt Anderlecht staat vol met driehoekjes, en dat is geen toeval

© Anderlecht

Het thuisshirt van RSC Anderlecht voor komend voetbalseizoen 2018-2019 kleurt quasi volledig paars. De Belgische recordkampioen stelde het tenue maandag voor op zijn website. Opvallend is het driehoekjespatroon, dat verwerkt zit in het truitje. “Dat staat symbool voor de driehoekjes in verzorgd aanvalsspel”, zegt Anderlecht.

(belga)

Anderlecht maakte het shirt maandagochtend bekend op zijn website. Op het eerste zicht lijkt het volledig paars, maar wie beter kijkt ziet talloze kleine driehoekjes over het ganse shirt. “Dat glanzende patroon staat symbool voor de driehoekjes in verzorgd aanvalsspel”, zegt de club in een persbericht. In de nek staan de woorden ‘As A Champion’, ‘als een kampioen’, te lezen. “De winnaarsmentaliteit van de club”, legt Anderlecht uit.

Het uitshirt werd al tijdens de play-offs van vorig seizoen gepresenteerd. Dat truitje is zalmroze. Anderlecht begint de nieuwe competitie op 28 juli met een verplaatsing naar KV Kortrijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© Photo News

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen