Marijn Devalck
Volledig scherm
PREMIUM
Marijn Devalck © Kristof Ghyselinck

Marijn Devalck: "Daarom stop ik met F.C. De Kampioenen"

TVOp 20 december is het zover, en komt ‘F.C. De Kampioenen: Forever’ uit in de bioscoop. We zoeken Marijn Devalck, wereldberoemd in Vlaanderen als Balthazar Boma, op in zijn Brakel voor een wel erg verrassend gesprek.

18 reacties

  • Wesly Lepla

    6 jaar geleden
    Topseries en topfilms!!! Hopelijk toch een 4de ... want FC Kampioenen is plezant!!! ;-)
  • Jan Willems

    6 jaar geleden
    Eens ze ver hun houdbaarheidsdatum overschreden zijn beginnen die derderangsacteurs te zeuren dat ze op een zijspoor zijn gezet en niet meer naar waarde worden geschat. In plaats van dankbaar te zijn dat ze hun gans leven de clown hebben kunnen uithangen op de Vlaamse afzetmarkt die zo groot als een vliegenscheet is én daarbij dan nog rijkelijk betaald werden. Misschien eens denken aan op pensioen gaan ? Roem is nu eenmaal vergankelijk.
  • Adam Beyer

    6 jaar geleden
    Altijd grote fan geweest maar genoeg is genoeg. Alle respect voor dat een comedy serie zo lang heeft kunnen leven, en dat is niet door 1 acteur maar door de hele bende. Proficiat aan hun prestatie.
  • J-P Deman

    6 jaar geleden
    De serie is top, de eerste film was goed en dan is Verheyen gekomen...
  • willy van dijck

    6 jaar geleden
    Dat zal gaan tijd worden zeker, ik heb de vorige 2 gezien en dat was al huilen met de pet.
  1. RECENSIE. Jan Jaap van der Wals grote verkiezingsshow in Arenberg: “Joa, çava’kes wel”
    PREMIUM

    RECENSIE. Jan Jaap van der Wals grote verkie­zings­show in Arenberg: “Joa, çava’kes wel”

    Jan Jaap van der Wals ‘Geen Stem’ heeft naar eigen zeggen geen enkele consequenties voor het stemgedrag in Vlaanderen. Maar een duidelijke boodschap heeft hij wel in zijn grote verkiezingsshow richting 9 juni. “Er is niemand in dit land die zegt wat je móet doen. Of tenminste: nóg niet”, waarschuwt hij om zeker op ‘de goei’ te stemmen. En ook voor een overwegend links publiek - dat merk je aan de reacties - blijken mopjes over de grote Bart De Wever (N-VA) toch gevoelig te liggen in Antwerpen.
    Antwerpen
  2. Team Laura maakt vanavond meeste kans om ‘The Voice’ te winnen: “Ik vraag Koen Wauters nog steeds advies”
    TV

    Team Laura maakt vanavond meeste kans om ‘The Voice’ te winnen: “Ik vraag Koen Wauters nog steeds advies”

    “Of mijn team nu wint of niet, ik voel me nu al gewonnen.” In de finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ heeft Laura Tesoro (27) met Christophe (43) en Lucas (17) statistisch gezien meer kans om te winnen dan coaches Koen Wauters (56) en Mathieu Terryn (30), die slechts met één kandidaat in de finale staan. Maar dit seizoen is sowieso al bijzonder voor de zangeres. Exact tien jaar geleden stond ze zelf in de finale van de wedstrijd, in het team van Koen Wauters. “Het is een privilege om van hem nog steeds tips en tricks te krijgen.”