Kontich B - Grasheide

Vierde Provinciale D Antwerpen

Kontich B boekt overtuigende zege op Grasheide

In de wedstrijd zondag tussen Kontich B en Grasheide, kwam Kontich B al in de eerste helft op voorsprong. In de tweede helft bleef het team goed presteren. De 1-0-voorsprong bij de rust werd uiteindelijk afgesloten met een 2-0 winst.

De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Sam Denis scoorde. Timber Goris vergrootte in de 66ste minuut de voorsprong voor Kontich B.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Kontich B drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Grasheide twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 40' Denis 1-0, 66' Goris 2-0.

GELE KAARTEN: 55' Denis (Kontich B), 69' De Loose (Grasheide), 70' Lauwerys (Kontich B), 70' Sabhaoui (Kontich B), 75' Goris (Kontich B), 88' Verbruggen (Kontich B).