Vrouwen zijn lovend over deze mascara, en hij is helemaal niet duur

© Shutterstock

Het doel van een mascara? De wimpers verlengen en je een duizelingwekkende blik bezorgen. De keuze in het beautyrek is enorm, maar veel dames uiten nu via het internet hun enthousiasme voor één bepaald product.

vwh

Het gaat om de zogenaamde Lash Princess False Lash Effect mascara van het budgetvriendelijke Duitse merk Essence. Het product, dat niet op dieren werd getest, is bij ons verkrijgbaar bij het Kruidvat en kost amper 3,39 euro. Voor die prijs krijg je volgens de enthousiaste dames op sociale media mooie wimpers in de plaats.

Reddit-gebruikster EllieDaisyLouise was de eerste die vol lof over de mascara schreef. “Ik kan niet geloven dat deze mascara zo weinig heeft gekost. Sorry voor deze choquerende foto, maar dit valse wimpereffect is echt”, schreef ze bij een kiekje waarop een oog niet is opgemaakt, het andere wel. Voor je haar verdenkt van Photoshop: in de reacties delen veel andere vrouwen hun positieve ervaringen met het product. Er zijn echter ook dames die de mascara gebruikten en maar weinig verschil zagen. “Mooie lange wimpers hebben, is toch een basisvereiste”, schrijft een vrouw.

 

Een bericht gedeeld door Rita (@ritany10) op

 

Een bericht gedeeld door Rita (@ritany10) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer