Een smartwatch kan tegenwoordig al veel meer dan enkel je sportprestaties bijhouden.
Volledig scherm
Een smartwatch kan tegenwoordig al veel meer dan enkel je sportprestaties bijhouden. © unsplash

Dit zijn de vijf beste smartwatches van het moment

MultimediaDe echte hype rond de smartwatches is al eventjes voorbij, al ontdekken veel consumenten de handigheid ervan nu pas. Grote namen à la Apple en Samsung blijven er ook veel energie insteken, waardoor gebruikers verwend worden met een veelvoud aan uitstekende producten. 

25 reacties

  • Marc Vernimmen

    5 jaar geleden
    Heb sinds een jaar een fitbitt ionic en beweeg meer dan vroeger ook de luie dagen , wat ik ook bewonder aan dit merk dat ze als hij stuk is binnen de 2 jaar je gratis een andere krijgt . Dan heb je toch een zekere geruststelling over de toch niet goedkope aankoop .
  • Joan Lute

    5 jaar geleden
    Wij hebben beiden een Huawei watch GT en eerlijk gezegd is het scherm, tracking, notificaties enz enz prachtig. Met continue hartslagmonitor en push halen wij 12 dagen met één oplading. Deze watch werkt ook perfect met andere toestellen want mijn Galaxy A50 is volledig ondersteund via de Huawei health app
  • Juliette Francois

    5 jaar geleden
    Het moet wel plezant blijven! Er zijn best heel wat goede en veel goedkopere , onbekendere merken weliswaar, die eveneens doen wat hun bekende grote broers doen. Liever een mooie vrouwelijke smartwatch rond mijn fijne pols dan een lomp gedrocht van 200 à 450 euro !
  • pieter wijndaele

    5 jaar geleden
    Garmin forerunner 645 music zelf gehad en na 5 dagen terug gestuurd ! Musiek luisteren en lopen ging niet samen bijna . Er zaten op die moment enorm veel fouten in hun software .... je moet al heel dure oortjes kopen want niet alle modellen met Bluetooth werken samen met het horloge . Heb zelf Apple watch serie 1 en die werkt top . Voort sporten gebruik ik Garmin fenix 5 . Musiek op het horloge en sporten samen lukt nog niet bij vele toestellen .
  • Ingrid Vantroostenberghe

    5 jaar geleden
    Apple watch is veruit de enige met 2 maten en dus ook goed voor fijne Vrouwenpolsen. De meeste anderen zijn lomp en te groot.