Chloë en Silke reageren na hun vertrek in ‘Boer zkt. vrouw’: “Boer Thomas zet zichzelf en zijn boerderij op de eerste plaats”

Geen keuzestress voor boer Thomas in het VTM-programma ‘Boer zkt. vrouw’ deze week: zowel Chloë als Silke stapte namelijk zelf op. “Hij zet zichzelf en zijn boerderij op de eerste plaats”, klinkt het in Dag Allemaal.

jvh
Bron: Dag Allemaal

LEES OOK. Boer ziet vrouwen vertrekken: Chloë en Silke pakken zelf koffers bij aardappelboer Thomas

“De klik is er totaal niet voor mij”, zegt Chloë. Enerzijds door de afstand tussen haar woonplaats Baarle-Hertog, en zijn boerderij in West-Vlaanderen. Maar er speelt meer: “Ik zou het er zeker voor over hebben om elk weekend naar daar te rijden. Maar ik zou ook willen dat hij mijn omgeving leert kennen. Maar dat ligt moeilijker voor hem door zijn werk. Hij zet zichzelf en zijn boerderij op de eerste plaats. Ik begrijp dat ergens wel, maar ik besef nu dat ik een partner wil die meer rekening houdt met mij. Het moet van twee kanten komen.”

LEES OOK. Boer Martijn hakt knoop door in ‘Boer zkt vrouw’: “Ik maak het mezelf wel moeilijker”

Ook Silke stapte zelf op. “Thomas is best een gesloten jongen die niet snel zijn gevoelens uit. Daarom was het ook moeilijk om aan te voelen hoe hij tegenover mij stond. Al is dat op zo’n korte tijd niet gemakkelijk natuurlijk”, klinkt het.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER