Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Onze man zag in het gewoel van bocht 7 hoe lelijk koers kan zijn: "Als Froome passeert, krijgt hij mijn bier naar zijn hoofd"

Tour de FranceEen klap op de rug, oren die tuiten van zo veel boegeroep en een pak doordrenkt met water, bier en spuug. Chris Froome kreeg er serieus van langs op l'Alpe d'Huez. En niet alleen hij: de hele Sky-ploeg moest eraan geloven. Zo lelijk kan koers zijn.

61 reacties

  • Norbert Bauwens

    6 jaar geleden
    Koers is net zoals voetbal helemaal geen sport meer maar een middel om op een relatief korte periode heel veel geld te verdienen. Op dat moment gaat de eigen bankrekening voor. De ploeg die de beste renners kan kopen wint. De echte wielrenners zijn in mijn ogen de waterdragers en die verdienen dan nog practisch niets in vergelijking met...………….
  • Christiaan van Mansfeld

    6 jaar geleden
    Jos jansen je mag alles vinden maar de wereldkampioen tijdrijden een wieltjesplakker noemen getuigt van geen koerskennis en kennis van Dumoulin zijn koersverleden.
  • Joke Van Kalmthout

    6 jaar geleden
    Jos Jansen, Dumoulin een wieltjesplakker? Dan zijn alle klassementsrenners wieltjesplakkers, inclusief Froome en Thomas. Sky rijdt bijna de hele tour al voorop en je moet van goede huize komen om daaraan te ontsnappen. Wat Dumoulin betreft: de etappe van woensdag alweer vergeten?
  • jos jansen

    6 jaar geleden
    froome wint de tour,dumoulin is een tweede zoetemelk!
  • serge vansteenkiste

    6 jaar geleden
    Ik keur dit niet goed maar zowel UCI, Wada of ASO kon dit verwachten, als je met 2 maten of gewichten weegt kan men niet altijd onsportive supporters in de hand houden ik vreesde er al voor.