UGC
Volledig scherm
UGC © Reddit/3STUDIOS

Antwerpse bioscoop laat zich vangen door hilarische fanposter van laatste Avengers-film

De UGC-bioscoop in Antwerpen gebruikte per ongeluk een valse filmposter voor de Marvel-film 'The Avengers: Infinity War'. De poster werd gemaakt als grap: op de afbeelding staat enkel het personage Hawkeye, die zelfs niet in de film voorkomt.

1 reactie

  • Kristof Van Dam

    6 jaar geleden
    Promo stunt ja...
  1. EXCLUSIEF. Wetenschapper ontwikkelt techniek om hersentumor die haar mentor leven kostte te bestrijden: “Ik wil patiënten geen extra maanden, maar jaren geven”
    PREMIUM

    EXCLUSIEF. Wetenschap­per ontwikkelt techniek om hersentu­mor die haar mentor leven kostte te bestrijden: “Ik wil patiënten geen extra maanden, maar jaren geven”

    Een van de meest gevreesde hersentumoren is de glioblastoom, een zeer agressieve en ongeneeslijke kanker die ontstaat in onze hersencellen. Wetenschapper Yanti De Visser wil met haar onderzoek deze tikkende tijdbom helpen te ontmantelen of op zijn minst stevig te vertragen. Samen met kankeronderzoeker Pieter Van Vlierberghe, die zelf een glioblastoom had, startte zij dit hoopvol project op. Voor hem kwam dit onderzoek te laat, maar dat maakt De Visser vastberadener dan ooit om door te zetten en te blijven vechten voor alle toekomstige patiënten. HLN-wetenschapsjournalist Martijn Peters sprak met haar over haar onderzoek, promotor en hoop.
  2. EXCLUSIEF. Undercover bij vijf voedingscoaches, vijf keer verboden advies: “Als je dit eet, kom je niet meer van het toilet”
    PREMIUM
    HLN Onderzoek

    EXCLUSIEF. Undercover bij vijf voedings­coa­ches, vijf keer verboden advies: “Als je dit eet, kom je niet meer van het toilet”

    Een paar kilo te zwaar, maag- en darmproblemen of slechte eetgewoontes. Steeds vaker komen mensen die daarmee worstelen bij een voedingscoach terecht. Maar hoe betrouwbaar zijn die? Hoeveel kosten ze? En leveren ze echt resultaten op? Onderzoeksjournalist Joppe Nuyts ging undercover op consultatie bij vijf willekeurige coaches en legde hun advies voor aan experts. “Pas op: hier kan je serieuze eetstoornissen aan overhouden.”