UGC
Volledig scherm
UGC © Reddit/3STUDIOS

Antwerpse bioscoop laat zich vangen door hilarische fanposter van laatste Avengers-film

De UGC-bioscoop in Antwerpen gebruikte per ongeluk een valse filmposter voor de Marvel-film 'The Avengers: Infinity War'. De poster werd gemaakt als grap: op de afbeelding staat enkel het personage Hawkeye, die zelfs niet in de film voorkomt.

1 reactie

  • Kristof Van Dam

    6 jaar geleden
    Promo stunt ja...
  1. KIJK. Voor Stéphanie is Moederdag pas echt een feest: extra veel cadeaus van haar acht (!) dochters

    KIJK. Voor Stéphanie is Moederdag pas echt een feest: extra veel cadeaus van haar acht (!) dochters

    In het Oost-Vlaamse Sinaai is het geen alledaagse moederdag voor Stéphanie Tempels. Ze wordt overladen met cadeaus van haar acht dochters. Van prachtige knutselwerkjes van de allerkleinste, tot praktische cadeautjes van de oudste dochter: “De kindjes doen wat ze kunnen. Het is allemaal even mooi. De kleintjes zijn fier op hun cadeautjes, maar de grote zijn dat evengoed. Ze doen allemaal hun best”, aldus de veelvuldig gevierde moeder. VTM NIEUWS ging op bezoek.
  2. Bart De Wever springt uit een vliegtuig boven ‘zijn’ Antwerpen (en de echte reden moest onze reporter niet ver zoeken)
    PREMIUM
    Politiek
    43

    Bart De Wever springt uit een vliegtuig boven ‘zijn’ Antwerpen (en de echte reden moest onze reporter niet ver zoeken)

    Met tegenvallende peilingen en op vier weken voor de verkiezingen slaat de N-VA-campagne een versnelling hoger. Dat mag je letterlijk nemen: met een pieksnelheid van 227 kilometer per uur sprong voorzitter Bart De Wever gistermiddag uit een vliegtuig boven ‘zijn’ Antwerpen. Partijleden hielden hun hart vast, en héél even werd het ook nog spannend, zo zag onze reporter die in zijn zog kroop. “Schrik voor sabotage? Goh, als ik neerstort, zijn mijn zorgen weg en de kieslijsten zijn toch al ingediend.”
    Antwerpen, Deurne