©EROTEME.CO.UK
Volledig scherm
© ©EROTEME.CO.UK

Hond George Michael lijkt nog steeds te rouwen om baasje

Abby, de hond van overleden superster George Michael lijkt nog steeds te rouwen om haar baasje. Toen George Michael overleed in december 2016 was de hond erg levendig en gezond, maar nu ziet ze er triest en ongezond uit. 

9 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Misschien vraagt ze om bij haat trouwe vriend en baas te mogen zijn.Dus ....samen naast elkaar zal haar wel terug gelukkig maken.
  • Marc Geerts

    6 jaar geleden
    Hond is oud en versleten , zet de hond op dieet of hij sterft zeer snel. Een proffesionele hondenwandelaar heeft dat dier niet nodig, een gewoon iemand die de hond voldoende aandacht en verzorging geeft. Proffesionele wandelaar....allez weer een zwaar beroep bij.
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Dieren kunnen rouwen voor hun meester. Mensen denken het testament.
  • Nicole Borremans

    6 jaar geleden
    Wat een zever!Abby is gewoon oud &lijdt waarschijnlijk aan ouderdomskwaaltjes maar wordt goed zeer goed verzorgd!
  • Noa Marien

    6 jaar geleden
    Toen ik honden keerde kennen moest ik echt ni veel meer weten van mensen? Hoe zou da toch komen ?!
  1. “Niets zo vreselijk als alcoholvrij bier om 8 uur ‘s morgens”: setgeheimen van ‘Milo’ (die kijkers soms liever niet weten)
    Play
    Showbits

    “Niets zo vreselijk als alcohol­vrij bier om 8 uur ‘s morgens”: setgehei­men van ‘Milo’ (die kijkers soms liever niet weten)

    Met gemiddeld 480.000 kijkers per aflevering kan Camille Dhont (22) trots zijn op haar telenovelle ‘Milo’. “De reeks is het tweede best bekeken format op VTM GO”, tekent VTM op. “Daarmee scoort ‘Milo’ bijna even goed als ‘Familie’. We zijn dus zeer tevreden over de kijkcijfers”, voegen ze toe. Reporter Jarne trekt in deze Showbits zijn stoute schoenen aan en trekt naar de studio’s in Boortmeerbeek om enkele setgeheimen te onthullen. Posterboy en hunk van de reeks Mathias Mesmans (22) leidt hem rond. Komt er écht bier uit de tapkraan? Is het brood in Milo’s bakkerij te eten? Je komt het allemaal te weten.
  2. Fanbase, streams en ticketverkoop exploderen: is diskwalificatie het beste dat Joost Klein kon overkomen?
    PREMIUM
    Songfestival

    Fanbase, streams en ticketver­koop exploderen: is diskwalifi­ca­tie het beste dat Joost Klein kon overkomen?

    Joost Klein (26) beroert Groot. Op sociale media explodeert zijn achterban, op Spotify prijkt hij zelfs in de lijst van meest beluisterde liedjes ter wereld. En wie hem op zijn festivalaffiche heeft staan, merkt nu al een stijging in de ticketverkoop. “De publiciteit die hij nu krijgt, kan je niet betalen”, analyseren experten. Al maken zij toch nog één belangrijke kanttekening bij dit plotse succes.