Topless Véronique De Kock verjaagt de kou

Véronique De Kock weet als geen ander de bittere kou te doen vergeten. "Goodnight... Have a great snowy week", luidt haar boodschap.

65 reacties

  • Marco Debart

    6 jaar geleden
    30 dagen zonder klagen... dat lukt hier duidelijk weeral niet. Veronique is nog steeds een mooie madam. ( of je nu tegen haar persoonlijkheid kunt of niet) En het is een geslaagde leuke foto. Tikkeltje stout maar toch niets te zien.
  • Helena De becker

    6 jaar geleden
    De boma grappig denk dat er veel van 20 naast mogen gaan staan en trouwens wakker worden man in dit tijdperk beginnen we pas met kinderen op ons 40 Mooi Vero
  • MARC POELMAN

    6 jaar geleden
    't Is inderdaad een heel schone madam. Maar waar is de tijd dat ze heel Vlaanderen overhoop zette nadat iemand haar aan de Azurenkust stiekem topless gefilmd had aan het strand? Ja zeg, bedek dan uw (fraaie) borsten hé! Ik heb haar tweemaal ontmoet, en ik zweer je: bij zo iemand wil je niet oud worden! Weet je nog hoe ze de Miss België kandidates afblafte en vernederde toen ze in de organisatie zat?
  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Als ze maar kan opvallen.Geen schaamte en niet prettig als je kinderen moest hebben.Maar zoals gewoonlijk geld komt op de eerste plaats
  • Marc Huyghebaert

    6 jaar geleden
    Topless??? Is toch niets te zien