Fietsenmarkt op Nieuw Zuid bij circuit.© RR

Kringwinkel Antwerpen organiseert fietsenmarkt op Nieuw Zuid: “Uitgelezen kans op nieuwe fiets voor eerlijke prijs”

Antwerpen -

Kringwinkel Antwerpen organiseert op vrijdag 5 en zaterdag 6 april een fietsenmarkt bij Circuit, een zogenaamde ‘circulaire hub’ op Nieuw Zuid. Bezoekers kunnen er snuisteren tussen fietsen en een hele hoop fietsaccessoires. Kringwinkel introduceert er meteen ook twee samenwerkingen.

lava

Kringwinkel Antwerpen pakt op Circuit uit met een breed aanbod aan fietsen en bijbehorende artikelen. Naast dames- en herenfietsen worden ook kinder- en koersfietsen netjes uitgestald. 

Zowel vrijdag als zaterdag stelt Kringwinkel zijn samenwerking voor met Bike Republic en Roetz. Samen met Kringwinkel willen ze het aantal fietsen op de afvalberg drastisch reduceren. Bike Republic zamelde fietsen in die door Kringwinkel hersteld werden. In het fietsatelier in Schoten maakten de monteurs de fietsen klaar voor de fietsenmarkt. Ook na 6 april zijn ze te koop bij Circuit.

Wie eerder interesse heeft in een circulaire fiets die volledig wordt afgestemd op persoonlijke voorkeuren, kan terecht bij de Roetz-showroom. Bezoekers krijgen de kans om hun nieuwe fiets volledig te laten personaliseren naar eigen smaak en voorkeur. Je kan beslissen over versnellingen, spatborden, zadel en zelfs de kleur van het kader.

Het fietsatelier in Schoten.© RR

Wie al over een degelijke tweewieler beschikt, kan leuk accessoires op de kop tikken. De duurzame en zon-oplaadbare lampjes van Litta zijn een prima alternatief voor batterijen. Daarnaast is reflecterende fietskleding van Gofluo verkrijgbaar, evenals helmen, tassen en andere fietskleding.

Tot slot kan je je fiets tijdens de fietsmarkt binnenbrengen voor herstel. De mecaniciens nemen je fiets onder handen en laten weten wanneer hij gerepareerd is.

“De fietsenmarkt is de uitgelezen kans om een nieuwe fiets te vinden, en dat voor een eerlijke prijs”, vertelt Hans Tops, algemeen directeur van Kringwinkel. “Bovendien help je ook nog eens de afvalberg te reduceren.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Duurzaamheid