ANP
Volledig scherm
© ANP

Hofdame van Elizabeth valt van de trap (en mist de queen op een haar)

RoyaltyKoningin Elizabeth is erg geschrokken door de val van haar hofdame Mary Morrison. De 81-jarige dame vergezelde de koningin naar een feestje toen ze haar balans verloor op de trap en hard viel. Tijdens de val miste ze de koningin op een haar na.

1 reactie

  • Amber Habex

    6 jaar geleden
    dat is toewijding!
  1. PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons koningshuis: “Haar liefdesleven wordt met argusogen bekeken”
    PREMIUM
    Royalty

    PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons konings­huis: “Haar liefdesle­ven wordt met argusogen bekeken”

    “Ze is het toonbeeld van elegantie!” De nieuwe foto’s van prinses Eléonore gingen meteen rond in de Europese pers. Al zal de jongste dochter van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) dat zelf niet zo prettig vinden. De prinses staat bekend als ‘verlegen’, maar kan ook haar mannetje staan. Van een voorliefde voor de zelfverdedigingskunst aikido tot haar peperdure privéschool: portret van een prinses die haar eigen weg zal moeten zoeken. “Ze is geen kind meer dat zich kleedt in wat mama Mathilde heeft klaargelegd.”
  2. Ondergedoken op het platteland van Wales: is prinses Haya nu eindelijk veilig voor de emir van Dubai?
    PREMIUM
    Royalty

    Ondergedo­ken op het platteland van Wales: is prinses Haya nu eindelijk veilig voor de emir van Dubai?

    Ze hadden deze week hun 20ste huwelijksverjaardag kunnen vieren. Maar het huwelijk van prinses Haya (49) en de emir van Dubai (74) draaide uit op één van de meest explosieve scheidingen ooit. “Ze loopt risico voor de rest van haar leven”, sprak de rechter, toen hij de emir veroordeelde tot het betalen van 650 miljoen euro aan zijn ex-vrouw. Met dat geld dook Haya onder en zette ze alles op alles om uit de klauwen van haar ex-man te blijven. En dat blijkt meer dan nodig. “Hij gebruikt alles wat in zijn arsenaal zit om mij neer te halen.”