Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. De Croo zoekt Europese partners om sancties op te leggen aan Israël: “We mogen niet enkel toekijken en grote woorden gebruiken”
    PREMIUM
    131

    De Croo zoekt Europese partners om sancties op te leggen aan Israël: “We mogen niet enkel toekijken en grote woorden gebruiken”

    “Kunnen we met Israël nu gewoon verder als handelspartner? Ik vind van niet.” Premier Alexander De Croo (Open Vld) zegt aan HLN dat hij binnen Europa partners zoekt om het land sancties op te leggen naar aanleiding van de schrijnende situatie in Gaza. “We kunnen niet zomaar toekijken, grote woorden gebruiken en enkel zeggen: ‘Dit mogen we niet laten gebeuren.’” Hoever is hij bereid te gaan? En kan onze premier voldoende landen achter zich scharen?
  2. Jonge landgenoot op jaarvergadering beurslegende Warren Buffet: “Je moet het zien als een pelgrimstocht”
    PREMIUM
    1

    Jonge landgenoot op jaarverga­de­ring beurslegen­de Warren Buffet: “Je moet het zien als een pelgrims­tocht”

    In Omaha in de Amerikaanse staat Nebraska vond zaterdag de jaarvergadering plaats van Berkshire Hathaway, het beleggingsvehikel van de Amerikaanse zakenman en investeerder Warren Buffett (93). Onder de 20.000 (!) aanwezigen ook Bill Gates (Microsoft), Tim Cook (Apple) én Pieter Slegers (27) uit Geel. “Vroeger lachte ik met mensen die in de rij gingen staan voor de nieuwste iPhone of Ed Sheeran, maar nu stond ik zelf om 4 uur ’s morgens aan te schuiven voor een goed plekje in de zaal.”