Luipaardprint beu gezien? Met deze outfits breng je een ode aan ander wild

De luipaardprint is het dit najaar he-le-maal. En dat merk je op straat of op café, waar je met het beestige kledingstuk misschien niet eens meer opvalt tussen alle andere ‘luipaarden’. Wil je dit voorkomen? Wijd je outfit dan eens aan een ander dier dat je tegenkomt op safari. Drie stijlvolle opties op een rij, gespot op de meest recente modeweken.

vwh

Eye of the tiger

Met tijgerprint bundel je eigenlijk twee trends in één. Je verwerkt de trendkleuren van het moment - okergeel en roest - in je outfit én je draagt een dierenprint. Combineer opvallend maar elegant met een ingetogen gele broek of veilig zwart. Uitbundig kan ook: mix met een andere dierenprint in bijpassende schakeringen voor een vette knipoog naar de jaren 90.

Een streepje zebra

Denk aan een zwart-wit streeppatroon, maar dan gekronkeld voor een subtiele verwijzing naar wild in de outfit. Past perfect samen met effen zwart en wit. Sommige zebra’s hebben bruine en beige strepen, die gaan dan weer hand in hand met zandtinten. Tip: een zwarte beha onder een licht transparante blouse met zebraprint zoals Victoria’s Secret-model Elsa Hosk (uiterst links) maakt het een tikje sensueler.

Sssexy in slangenprint

Als er één trend bijna net zo groots is als de luipaardprint, dan is het wel de snake skin. Hierin kan je zo wild gaan als je wil: trop is in het huidige modelandschap nooit te veel. Denk aan een jurk met slangenprint in lederlook, eventueel met neutrale witte of zwarte laarsjes. Of maak het helemaal af met laarsjes met hetzelfde patroon. Subtielere aanpak gewenst? Geef een sobere outfit meer pit door boots of loafers. Er zijn ook veel stuks te koop met een heel licht gedrukte print.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer