Kos
Volledig scherm
© Kos

StuBru-presentatrice Sofie Engelen verwacht eerste kindje

Feest op de redactie van Studio Brussel. Sofie Engelen is zwanger van haar eerste kind. Dat maakte de radiopresentatrice vandaag bekend via een video. Daarin schittert haar vriend Christof Witters en is ook radiopartner in crime Lara Chedraoui (Intergalactic Lovers) te zien. 

1 reactie

  • Peter Nols

    6 jaar geleden
    Wieisda of is het dan tegenwoordig zo moeilijk om de gazet vol te krijgen en bovendien we zijn al met veel te veel.
  1. Voorbij de kolder van ‘Europapa’ schuilt een beklijvend verhaal: “Op het eerste gezicht lijkt het een blije act, maar...”
    PREMIUM
    25

    Voorbij de kolder van ‘Europapa’ schuilt een beklijvend verhaal: “Op het eerste gezicht lijkt het een blije act, maar...”

    Velen vinden hem een rare vogel met zijn witte bloempothaar en blauwe puntschouders, en er zal tijdens zijn optreden ook een vogel óp het podium staan. Maar voorbij de kolder is ‘Europapa’, de megahit en het Songfestival-nummer van Joost Klein (26), enorm kwetsbaar. Meer zelfs: zijn optreden in Malmö wordt vanavond eigenlijk één groot eerbetoon aan zijn ouders die hij als kleine jongen vaarwel moest zeggen. “Ze denken dat ik een grap ben, maar ik denk niet dat het grappig is.” Een reconstructie.
  2. Na oproep tot staakt-het-vuren tijdens uitzending: vakbond VRT sluit nieuwe acties tijdens finale niet uit
    UPDATE
    95

    Na oproep tot staakt-het-vu­ren tijdens uitzending: vakbond VRT sluit nieuwe acties tijdens finale niet uit

    De socialistische vakbond sluit nieuwe acties bij de uitzending van de finale van het Eurovisiesongfestival niet uit. Donderdag werd er eerder actie gevoerd met een pancarte bij de start en het einde van de uitzending van de tweede halve finale van het Eurovision Songfestival. “Wij veroordelen de schendingen van de mensenrechten door de staat Israël”, was er te lezen. “We waren op de hoogte gebracht dat het zou gebeuren”, aldus de VRT in een reactie aan HLN.