KOS
Volledig scherm
© KOS

Zo vieren de Smurfen hun 60ste verjaardag

ShowbizzDe blauwe figuurtjes die jong en oud nog kennen uit stripverhalen en van tv, worden vandaag 60 jaar. De Smurfen zijn na al die jaren nog even populair. En dat kan niet onopgemerkt voorbijgaan!

1 reactie

  • Bert Van Elst

    6 jaar geleden
    gelukkige verjaardag voor de smurfen dan maar hé -)
  1. “Gekookt zijn ze vaak echt niet lekker”: Pascale Naessens verklapt hoe je groenten wél smakelijk op je bord krijgt
    HLN Shop

    “Gekookt zijn ze vaak echt niet lekker”: Pascale Naessens verklapt hoe je groenten wél smakelijk op je bord krijgt

    Kookboekenauteur en keramiste Pascale Naessens (54) houdt van creëren. In plaats van vroeger werk heruit te geven, verschijnt nu haar eerste compilatie met de beste groenterecepten. Het eerste in een serie van vijf themaboeken waarvan het volgende helemaal rond desserts zal draaien. HLN Shop zette zich rond de tafel met de chef voor een gesprek: “Ik wil dat mensen plezier vinden in het bereiden van groenten, dat het leuk en lekker is.”
  2. “Het was de waanzin nabij”: Nathalie Meskens terug in het land na helse hitte in Namibië voor ‘De expeditie’
    Play
    Showbits
    1

    “Het was de waanzin nabij”: Nathalie Meskens terug in het land na helse hitte in Namibië voor ‘De expeditie’

    “Ik denk dat ik Groenland niet zou aangekund hebben.” Nathalie Meskens (42) is net terug van één van de grootste avonturen van haar leven. Samen met zeven andere BV’s trok ze door de woestijn voor ‘De expeditie: Namibië’. “Het zand zit letterlijk nog in mijn oren”, verklapt ze aan Jarne tijdens de persvoorstelling van ‘Mamma Mia’, de ABBA-musical die volgend jaar terugkeert. Het is de eerste keer dat ze een tipje van de sluier licht over het programma. “Ik ben mezelf wel een paar keer tegengekomen in Namibië”, geeft de actrice toe. Bekijk het hele interview in een nieuwe Showbits.