BELGA
Volledig scherm
© BELGA

100 dagen in het groen: de straffe cijfers van Peter Sagan

Tour de FrancePeter Sagan (28) vierde gisteren een feestdag. Eentje helemaal voor hem alleen. De Slovaak kreeg op het podium in Carcassonne zijn honderdste groene trui om de schouders. Alweer een straf record.

2 reacties

  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    Grote klasse Peter.
  • Eduard Dierckx

    6 jaar geleden
    Dikke proficiat Peter en bedankt voor al het moois dat je aan jouw supporters geeft.
  1. ▶ “Remco Evenepoel zal er zeker op gebrand zijn om zijn wereldtitel te verlengen. Augustus is zijn maand”
    Wuyts & Vlaeminck

    ▶ “Remco Evenepoel zal er zeker op gebrand zijn om zijn wereldti­tel te verlengen. Augustus is zijn maand”

    De Tour is gereden en ook onze wielerkenners in Wuyts & Vlaeminck hebben genoten van “de meest ophitsende Tour van de voorbije decennia”. Stijn Vlaeminck rust uit na drie weken topwielrennen, maar krijgt met Jonas Decleer een waardige vervanger. Hij ontvangt HLN-wieleranalist Michel Wuyts en bondscoach Sven Vanthourenhout. Zij blikken niet alleen terug op de Ronde van Frankrijk, ze trekken er ook lessen uit voor het WK Wielrennen in Glasgow en de Vuelta.
  2. De Tour de France van 2024 zou wel eens ‘specialleke’ kunnen worden: aan wat mag Evenepoel zich verwachten?
    6

    De Tour de France van 2024 zou wel eens ‘specialle­ke’ kunnen worden: aan wat mag Evenepoel zich verwachten?

    Woensdag wordt in Parijs het parcours van de Ronde van Frankrijk 2024 bekendgemaakt. Tot het zover is, staan nog maar twee dingen officieel vast: dat de Tour op zaterdag 29 juni in het Italiaanse Firenze begint en eindigt op zondag 21 juli in Nice. Wat daartussen ligt, is voer voor het verdienstelijke betere giswerk. Zoals website Velowire.com ook dit keer weer presteerde. Wat blijkt? De Tour 2024 zou wel eens een ‘specialleke’ kunnen worden. Iets voor Remco Evenepoel, die er naar alle verwachting zijn debuut zal maken?