© PMG

Barbara Gandolfi reageert op haar vrijlating uit gevangenis: “Dit heeft zeker en vast impact gehad”

Barbara Gandolfi (48) heeft voor het eerst gereageerd op haar vrijlating uit de gevangenis. Ze werd in maart opgepakt voor haar vermeende rol in mensenhandel en seksuele uitbuiting.

Gandolfi mocht afgelopen week na bijna zes weken de gevangenis verlaten met een enkelband. Eind maart werd ze opgepakt toen ze haar ex-schoonvader in de cel ging bezoeken. Het gaat om de vader van Frédéric V. (49), haar ex-man en vader van haar kinderen. Haar ex-schoonvader wordt door het West-Vlaamse gerecht beschouwd als spilfiguur in een opgerolde prostitutiebende.

De man wordt ervan verdacht dat hij jonge vrouwen uit Oost-Europa lokte om in een Oostendse bar of stripteaseclub te werken. Het gerecht verdenkt hem er evenwel van dat hij de vrouwen seksueel uitbuitte. Het parket spreekt over een dossier van mensenhandel en seksuele uitbuiting. Negen mensen zijn aangehouden, onder wie dus ook Gandolfi.

LEES OOK. Barbara Gandolfi, het 42 jaar jongere Playboy-model met wie Jean-Paul Belmondo graag paradeerde

Zelf schreeuwde Gandolfi, die in het verleden ook een koppel vormde met de Franse steracteur Jean-Paul Belmondo, haar onschuld uit. Vorige week besliste de kamer van inbeschuldigingstelling in Gent dat ze de gevangenis mocht verlaten. Ze blijft aangehouden in het dossier, maar mocht de cel verlaten onder elektronisch toezicht. (Lees verder onder de foto)

Gandolfi vormde in het verleden ook een koppel met de Franse steracteur Jean-Paul Belmondo.© AFP

“Na zeven lange weken, ben ik eindelijk terug thuis”, schrijft Gandolfi maandag op Instagram. “Deze zeven weken hebben ook een positieve uitkomst, waarbij ik verschillende zaken uit het verleden een plaats heb kunnen geven. Of dit een impact heeft gehad? Zeker en vast, maar het heeft me ook een grote levensles opgeleverd. Weet dat je nooit alleen bent en dat je alles kan overwinnen.”

“Deze zeven weken in de gevangenis hebben ook een positieve uitkomst, waarbij ik verschillende zaken uit het verleden een plaats heb kunnen geven”

Barbara Gandolfi

LEES OOK. Opgepakt toen ze haar ex-schoonvader in de cel ging opzoeken: Barbara Gandolfi aangehouden in dossier van mensenhandel en prostitutie

“Het is ook mijn doel om andere vrouwen te kunnen inspireren om voor zichzelf te kiezen en te vechten voor hun onafhankelijkheid. Je bent niet alleen! Lieve vrienden, ik ben jullie enorm dankbaar voor alle vriendschap, liefde en steun die ik steeds heb mogen ontvangen. Weet dat jullie allemaal een plaatsje in mijn hart hebben.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER