Model loopt halfnaakt rond in winkelcentrum, maar merkt iemand dat ze eigenlijk geen broek draagt?

Een professionele bodypainter liet vorige week een van haar naaktmodellen los in een winkelcentrum in de Verenigde Staten om te testen hoe mensen op de vrouw zouden reageren. Ze droeg enkel een truitje, een wollen muts en sjaal en een onderbroekje, maar was voor de rest volledig naakt, afgezien van een laagje verf.

pjv

Artieste Jen spendeerde samen met haar dochter meer dan drie uur met het model klaar te stomen voor haar tripje naar het winkelcentrum. Ze wilden graag weten of de winkelende mensen het zouden zien dat het model op een ingenieuze manier was beschilderd zodat het leek of ze een broek droeg.

“Het werd al snel een interessant tripje naar het winkelcentrum”, aldus de artieste. Heel wat mensen keurden het halfnaakte model geen blik waardig, hoewel anderen snel doorhadden dat er iets niet helemaal in de haak was, vooral door de “flinterdunne” jeansbroek.

Eén mannelijke medewerker deed enorm zijn best om niet naar de beschilderde billen van het model te staren, en deed alsof er niks aan de hand was. Een andere man kon zich echter niet inhouden en maakte snel een kiekje van het naakte achterwerk toen hij het model kruiste.

Bekijk hieronder de volledige video en wees eerlijk: zou jij het foefje doorzien?

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer