© BELGA

Vuurwerk en truckshow tijdens Night of the Giants: Windrose wordt nieuwe naamsponsor van Antwerpse basketbalclub

Groot en verrassend nieuws tijdens de Night of the Giants: Windrose Tech, een Chinese bouwer van elektrische vrachtwagens, wordt de volgende vijf jaar de nieuwe naamsponsor van de Antwerpse topclub Giants.

cpm

LEES OOK. Antwerp Giants zijn vanaf volgend seizoen de Windrose Giants Antwerp, Telenet blijft aan boord: “Een grote stap voor onze club”

Maar liefst 13.500 toeschouwers zakten vrijdag af naar het Sportpaleis voor de twaalfde editie van de Night of the Giants. Die werden tussen het derde en het vierde kwart van de wedstrijd tegen het Nederlandse Landstede Hammers Zwolle getrakteerd op een verrassing vanjewelste: Wen Han, de CEO van Windrose, reed met een van zijn eigen vrachtwagens het Sportpaleis binnen om op die manier het nieuwe logo van de Giants voor te stellen. Zijn intrede werd opgeluisterd met het afsteken van vuurwerk. Wen Han werd opgewacht door burgemeester Bart de Wever, CEO John Porter van Telenet en door Björn Verhoeven (voorzitter van Telenet Giants Antwerp) en Roger Roels (Raad van het Bestuur). De Wever nam zelfs plaats achter het stuur.

Windrose wordt vanaf volgend seizoen de nieuwe naamsponsor van de Giants, maar ook Telenet blijft de volgende jaren een belangrijke sponsor van de Antwerpse topclub. Windrose heeft vandaag al een fabriek in de buurt van de Chinese stad Shanghai, een nieuwe fabriek in Antwerpen zou de tweede vestiging van het bedrijf moeten worden.

© BELGA

© BELGA

© BELGA

© BELGA

© BELGA

© BELGA

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Basketbal