Beyoncé
Volledig scherm
Beyoncé © EPA

Voormalige drumster beschuldigt Beyoncé van hekserij: "Ze heeft mijn kitten vermoord"

Kimberly Thompson (37), die zeven jaar in de band van Beyoncé zat, beschuldigt haar voormalige baas van hekserij. Ze zou ook haar kitten hebben gedood.

1 reactie

  • Joris Claes

    6 jaar geleden
    Satanisme is niks nieuw. Het begint bij offeringe van diere en eindigt bij mense. Raar da ge daar weinig of niks van leest.
  1. Politieke boodschappen tijdens het Songfestival zijn eigenlijk verboden, maar organisatie slaagt er niet in ze tegen te houden
    Muziek

    Politieke boodschap­pen tijdens het Songfesti­val zijn eigenlijk verboden, maar organisa­tie slaagt er niet in ze tegen te houden

    De Zweedse zanger Eric Saade (33) maakte dinsdagavond tijdens de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival een politiek statement, door een arafatsjaal om z'n pols te binden. De Australische inzending bracht een didgeridoo-muzikant mee met een verborgen boodschap. En ook de Ierse inzending, Bambie Thug (31), wilde steun betuigen aan de slachtoffers in de Gazastrook, maar werd teruggefloten door de organisatie. Die verbiedt namelijk alle politieke statements, al wordt dat verbod niet altijd succesvol nageleefd.
  2. KIJK. Joost Klein geeft verrassingsoptreden in Malmö en hele club gaat uit z’n dak
    Muziek

    KIJK. Joost Klein geeft verras­sings­op­tre­den in Malmö en hele club gaat uit z’n dak

    Zanger Joost Klein (26) heeft zondagavond in Malmö songfestivalfans getrakteerd op een verrassingsoptreden. De Nederlandse inzending dook plots op in de Euroclub, waar fans, delegaties en pers van het Eurovisiesongfestival elke avond kunnen feesten. Af en toe komen er onverwachts deelnemers optreden en nu was Joost Klein dus aan de beurt. De aanwezigen gingen helemaal uit hun dak. Wanneer Klein zich tussen het publiek begeeft, wordt het een groot feest.