Jo Hens zong de pannen van het dak.
Volledig scherm
Jo Hens zong de pannen van het dak. © Kristof Ghyselinck

VIDEO. Level Six, de partyband van Jo Hens, blaast zes kaarsjes uit

MuziekLevel Six, de partyband van ‘Familie’-acteur Jo Hens en zangeres Katerine Avgoustakis, staat zes jaar op de planken. Dat vieren ze met een tournee doorheen heel Vlaanderen, die net werd afgetrapt met een exclusieve showcase in de AED-studio’s in Lint. Verschillende hits passeerden de revue en ook Laura Tesoro, die vroeger nog bij de band zong, kwam langs voor een kort gastoptreden. Dat kon natuurlijk op belangstelling rekenen van Bekend Vlaanderen. 

1 reactie

  • Carmen Cleenewerck

    5 jaar geleden
    Ze mogen eens afzakken naar de westvlaanders.Super groep,coole band.
  1. Ooit traden ze op voor miljoenen mensen, nu kent niemand hen nog: hoe vergaat het deze afgedankte artiesten?
    PREMIUM
    muziek

    Ooit traden ze op voor miljoenen mensen, nu kent niemand hen nog: hoe vergaat het deze afgedankte artiesten?

    “Toen we de clip op tv zagen, kwamen we erachter dat we niet langer deel uitmaakten van de groep.” Dat de showbizz een harde wereld is, is algemeen geweten, maar wat als je van de ene op de andere dag uit één van de meest succesvolle muziekgroepen aller tijden wordt gezet? Het nieuwe boek ‘The Rejects: An Alternative History of Popular Music’ vertelt het verhaal van enkele “afgedankte artiesten”. “Toen ze op Glastonbury stonden, zat ik in mijn eentje te huilen in de zetel.”
  2. ▶ Koen Wauters over televisietoekomst: “Ik push, roep, trek en sleur om een nieuwe live entertainmentshow op VTM te maken”
    HLN Mediawatchers
    9

    ▶ Koen Wauters over televisie­toe­komst: “Ik push, roep, trek en sleur om een nieuwe live entertain­ment­show op VTM te maken”

    Het ziet er dik naar uit dat 2024 één van de absolute topjaren uit de carrière van Koen Wauters wordt. Momenteel schittert hij met broer Kris in ‘Liefde voor Muziek’, straks mag hij samen met Julie Van den Steen het nieuwe VTM-programma ‘Sing Again’ aan elkaar praten en in de verte doemen nu al negentien uitverkochte Sportpaleizen voor ‘40 Jaar Clouseau’ op. En toch is de tv-honger van Koen nog niet gestild. “Ik droom van een Kriebels 2.0 en natuurlijk ben ik daar al aan het werken”, klinkt het in de HLN-podcast de ‘HLN-Mediawatchers’.