Getty Images for The Wing
Volledig scherm
© Getty Images for The Wing

Kort van stof: J-Law maakt statement na 'seksistische foto' met Matthias Schoenaerts

Jennifer Lawrence heeft haar standpunt van een figuurlijk uitroepteken voorzien. De 27-jarige Hollywoodster verscheen vrijdag aan de pers in een zwart jurkje dat genoeg been en decolleté toonde om de criticasters lik op stuk te geven naar aanleiding van het 'seksistisch groepsbeeld' tijdens de promotietoer van 'Red Sparrow'. 

1 reactie

  • patrrik versys

    6 jaar geleden
    Knap dat ze tegen de trend in gaat, er zijn een paar misnoegde muggenzifsters en een heel deel meelopers die willen dat, wanneer een man nog maar naar een vrouw kijkt, bestraft word. Je moet als man constant op je hoede zijn : mag ik naar die vrouw kijken? Mag ik tegen dat kind iets zeggen? .....
  1. “Soms is mijn saldo ontoereikend in de winkel”: Laura Tesoro en andere BV’s laten achterste van tong zien in podcasts
    PREMIUM
    BV

    “Soms is mijn saldo ontoerei­kend in de winkel”: Laura Tesoro en andere BV’s laten achterste van tong zien in podcasts

    Bekend Vlaanderen laat zelden het achterste van zijn tong zien. En toch spreken Jani Kazaltzis (45), William Boeva (34), Jeroen Meus (46) en Laura Tesoro (27) opeens zonder schroom over geldzaken, hun moeilijke kindertijd of de grens met een burn-out. Of hoe podcasts de uitzondering op de regel lijken. “Ik was te zien in vijf genomineerde tv-shows, maar werd voor geen enkele awardshow uitgenodigd.”
  2. Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”
    PREMIUM
    Royalty

    Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

    Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde ze ook nog wat ze écht dacht. Van lof voor haar intussen vervreemde vader tot harde woorden voor prins William: dit zijn de meest opmerkelijke blogposts van Meghan, weer opgevist.