© Photo News

Verdachten aangehouden in onderzoek naar dood baby

De politie van het Nederlandse Brunssum heeft twee verdachten aangehouden, die mogelijk betrokken zijn bij het overlijden van een baby in een woning in Brunssum op woensdag 11 oktober.

mige

De Nederlandse hulpdiensten werden op 11 oktober omstreeks 9u30 gealarmeerd. Een baby van 5 maanden zou onwel geworden zijn. Het kindje werd ter plaatse gereanimeerd, maar overleed niet veel later in het ziekenhuis. Al snel werd vermoed dat het niet om een natuurlijke dood ging. Nader onderzoek bevestigde dat vermoeden. De politie startte daarop een onderzoek. Ze houden rekening met een misdrijf. In het kader van dat onderzoek vonden er huiszoekingen en een buurtonderzoek plaats. Verschillende mensen uit de naaste omgeving van de familie van de baby werden ondervraagd. Twee personen werden aangehouden.

“Omwille van de privacy en de gevoeligheid van dit onderzoek zullen verder geen mededelingen gedaan worden. Mocht er meer informatie gedeeld kunnen worden, dan zal dit via de gebruikelijke kanalen gebeuren”, laat de politie weten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer