Boechout Trailt kreeg al meer dan 400 voorinschrijvingen binnen.© Marinella Geerts Photography

Boechout Trailt trekt door kasteel en door het grootste bedrijf van de gemeente

Boechout -

Boechout Trailt is na een jaar afwezigheid terug. Het langste parcours van tien kilometer kronkelt zondag door 26 gebouwen. Zowel joggers als wandelaars mogen aan de start staan.

De voorinschrijvingen lopen nog tot donderdagmiddag, maar de meer van vierhonderd deelnemers die zich al hebben aangemeld zijn nu al nieuwsgierig door welke gebouwen ze trekken tijdens de vierde editie.

“Boechout Trailt draait om de beleving. Er is geen tijdsregistratie of klassement. De animatie en de leuke sfeer doen de deelnemers een gezellige dag met vrienden en buren beleven. Het prachtige Kasteel Fruithof , de uitbreiding bij Reynders Label, het grootste bedrijf in Boechout, en Studio Pili waar je ontspanning en mentale rust vindt, liggen op het parcours”, licht schepen van Sport Rudi Goyvaerts (Pro Boechout-Vremde) een tip van de sluier.

De deelnemers worden om 10 uur op het Jef Van Hoofplein verwacht. Op dat moment start de kids run. De wandelaars voor de zes of tien kilometer vertrekken om 10.30 uur. De lopers over deze afstanden beginnen om 11.30 uur.

Op voorhand inschrijven tot donderdag 12 uur kan bij de vrijetijdsdienst of online. Zondag openen de daginschrijvingen om 9 uur in de Jan Frans Willemsschool. (fisp )

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Boechout