Instagram/Adele
Volledig scherm
© Instagram/Adele

Adele samen met Jennifer Lawrence en Cameron Diaz op Women's March

0 reacties

  1. Nieuw programma ‘Knappe koppen’ veroorzaakt nieuwe rel bij VRT: “Schaamteloos en cynisch”
    PREMIUM
    55

    Nieuw programma ‘Knappe koppen’ veroor­zaakt nieuwe rel bij VRT: “Schaamte­loos en cynisch”

    Een soort van ‘Topdokters’, maar dan over straffe Vlaamse ingenieurs: dat moet ‘Knappe koppen’ op VRT worden. Maar het programma is, lang voor de eerste opname, bron van alwéér een nieuwe rel over de openbare omroep. De VRT-top zou al te graag de 500.000 euro subsidie van Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) hebben aanvaard, zonder inhoudelijk debat over zo’n programma. En dat is, volgens critici, niet de eerste keer. Wij gingen na wat er precies aan de hand is bij de openbare omroep.
  2. Nadat brand z’n loft in as legde, gooit Niels Destadsbader zich op repetities ‘14-18’: “Alles komt goed, met tijd en boterhammen”
    PREMIUM
    bv

    Nadat brand z’n loft in as legde, gooit Niels Destadsba­der zich op repetities ‘14-18’: “Alles komt goed, met tijd en boterham­men”

    Zijn huis vernield, zijn optimisme nooit. “Zelfs in de moeilijkste situaties denk ik vaak: ‘Alles komt goed!’” En vanuit die mentaliteit kruipt Niels Destadsbader (35) nu ook in zijn rol voor spektakelmusical ‘14-18’, waarin hij het lichtpunt in het oorlogsveld wordt. Liefst zeventig keer, gecombineerd met de voorbereidingen van een nieuw seizoen ‘Ik vraag het aan’ voor VRT - daar bespreken ze weldra zijn toekomst. “De puzzel valt op het juiste moment in elkaar.”