Jelle De Beule
Volledig scherm
Jelle De Beule © Photo News

Ronn Moss hielp Jelle De Beule aan eerste Hollywoodrol

CelebritiesJelle De Beule is geen onbekende op de Vlaamse televisie, maar van een internationale carrière was tot dusver niet echt sprake. Ronn Moss, bekend uit 'The Bold and the Beautiful', heeft daar echter verandering ingebracht. Hij gaf de komiek een rol in zijn eigen serie 'The Bay'.

  1. “Gekookt zijn ze vaak echt niet lekker”: Pascale Naessens verklapt hoe je groenten wél smakelijk op je bord krijgt
    HLN Shop

    “Gekookt zijn ze vaak echt niet lekker”: Pascale Naessens verklapt hoe je groenten wél smakelijk op je bord krijgt

    Kookboekenauteur en keramiste Pascale Naessens (54) houdt van creëren. In plaats van vroeger werk heruit te geven, verschijnt nu haar eerste compilatie met de beste groenterecepten. Het eerste in een serie van vijf themaboeken waarvan het volgende helemaal rond desserts zal draaien. HLN Shop zette zich rond de tafel met de chef voor een gesprek: “Ik wil dat mensen plezier vinden in het bereiden van groenten, dat het leuk en lekker is.”
  2. KIJK. Fans luisteren met tranen en gebroken harten naar nieuw Taylor Swift-album: “Dit is zo triest”
    Muziek

    KIJK. Fans luisteren met tranen en gebroken harten naar nieuw Taylor Swift-al­bum: “Dit is zo triest”

    Om 6u ‘s ochtends Belgische tijd liet Taylor Swift (34) haar 11de studioalbum ‘The Tortured Poets Department’ los op de wereld. Het album is een soort dagboek waarin ze het heeft over liefdesverdriet, vermoedelijk door haar exen Matty Healy en Joe Alwyn. Op sociale media zijn de nummers alvast een schot in de roos. Fans delen hun reacties terwijl ze naar het album luisteren, vaak met open mond en rollende tranen op hun wangen. “Dit is haar beste album tot nu toe”, klinkt het op TikTok.