Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Advocaat Laurent over brief van Reynders: “Duidelijk twee maten en twee gewichten”

"Iedereen hier is geschokt. Er wordt duidelijk gewerkt met twee maten en twee gewichten." Dat zegt Laurent Arnauts, de advocaat van prins Laurent, vandaag. Hij reageert zo op een bericht in verschillende kranten dat minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders in augustus 2012 zijn Libische collega per brief een lijst van acht Belgische ondernemingen bezorgde die nog wachten op geld uit Libië. Prins Laurent vraagt al jaren om een gelijkaardige tussenkomst. 

8 reacties

  • Luc Lepoudre

    5 jaar geleden
    Prins Laurent heeft gelijk. In België wordt ophoog niveau gesjoemeld met fondsen, budgetten, dotaties, mandaten, benoemingen, financieringen en geschermd met "internationale verplichtingen en verdragen" waar een kat haar jongen niet in terug vindt. Ondertussen wordt er gratuit van leer getrokken tegen "corrupte dictators" van landen wiens beleid niet in ons voordeel liggen.
  • Jan Baroen

    5 jaar geleden
    Prins Laurent heeft geen gelijk: Reynders is inderdaad voor een paar firma’s tussengekomen, maar op een onwettelijk manier door gesjoemel met bevroren fondsen. Hij mocht dit niet doen, niet voor bepaalde firma’s en niet voor prins Laurent. Het is niet omdat hij gesjoemeld heeft voor enkele Waalse fima’s, dat hij dat ook voor de vzw van Laurent moest doen.
  • imke de meester

    5 jaar geleden
    Laurent moet dat zelf oplossen, en dat niet doorschijven naar de regering.
  • Toon Schouteden

    5 jaar geleden
    Prins Laurent heeft inderdaad gelijk, maar vergeet niet: die rekening met "bevroren geld" is zo leeg als de staatskas. Het geld is gaan vliegen en eenieder in de wetstraat loopt rond met 'n bloedneus!
  • Didi Bellens

    5 jaar geleden
    Dat Laurent eens zelf zijn plan trekt, verdorie! Als het mis gaat moet iedereen hem helpen, maar als alles goed gaat hoor je hem niet meer. Nee ik ben niet akkoord met Laurent zijn gezaag en zijn gebrul.