Laakdal - Oosterwijk

Vierde Provinciale F Antwerpen

Laakdal sleept gelijkspel uit de brand in de thuiswedstrijd tegen Oosterwijk

Laakdal had een moeilijke start in de wedstrijd tegen Oosterwijk. Oosterwijk stond bij rust met 0-1 voor, maar Laakdal kwam in de tweede helft terug en maakte de gelijkmaker. De wedstrijd eindigde op 2-2.

De uitploeg nam de leiding net voor de rust toen Jop Van Der Auwera scoorde. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Karsten Pelgroms gelijk namens Laakdal. Glenn Goyvaerts (Oosterwijk) pakte een gele kaart in de 60ste minuut. Jarne Gilis bracht Laakdal op voorsprong in de 75ste minuut. Vijf minuten later maakte Oosterwijk gelijk. Van Der Auwera passeerde nog een keer de doelman.

Laakdal heeft in de laatste vijf wedstrijden één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Oosterwijk één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was het derde gelijkspel van Laakdal dit seizoen.

DOELPUNTEN: 42' Van Der Auwera 0-1, 57' Pelgroms 1-1, 75' Gilis 2-1, 80' Van Der Auwera 2-2.

GELE KAART: 60' Goyvaerts (Oosterwijk).