Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. ONZE OPINIE. “Moeder voor je 30ste? Vlaams Belang vergeet dat vrouwen niet altijd bewust wachten om kinderen te krijgen”
    PREMIUM
    41

    ONZE OPINIE. “Moeder voor je 30ste? Vlaams Belang vergeet dat vrouwen niet altijd bewust wachten om kinderen te krijgen”

    Vlaams Belang wil vrouwen stimuleren om voor hun 30ste kinderen te krijgen, onder meer om de geboortepremie voor hen te verdubbelen. “Maar de partij gaat helemaal voorbij aan het feit dat vrouwen niet altijd bewust wachten tot na hun 30ste om moeder te worden. Soms zit de biologie bijvoorbeeld niet mee”, schrijft politiek journalist Fleur Mees. Zelfs voorzitter Tom Van Grieken moest in ‘De Zondag’ toegeven dat hij daar niet aan gedacht heeft en wil ‘compensaties’ voorzien voor wie ‘twee jaar of meer aan het proberen is.' “Maar hoe ga je dat dan weer controleren? Mensen aan de overheid laten melden wanneer ze ‘beginnen proberen’?”